050 - 529 0300 info@oomkens.nl

Aanbiedingen

Gazelle PUURNL 24" R3 Just grey jongens

De Gazelle Puur NL 24 Inch Jongens is een transportfiets voorzien van hoge klasse. Deze trendy transportfiets heeft een robuuste uitstraling, maar toch ook wel gecombineerd met praktische mogelijkheden

Iets over fiets

Jongensfiets met 3 versnellingen en een terugtraprem

Aanbiedingen

Normale prijs: 449,- euro

Nu: 375,- euro

ALPINA RIDER LOOPFIETS 12" DIVERSE KLEUREN

“Maak je eerste meters met de Alpina Rider! Deze loopfiets zorgt ervoor dat je kind evenwicht, balans, het inschatten van afstand, snelheid en -ook heel belangrijk- remmen ontwikkelt. Dit is de perfecte opstap naar een echte fiets.

Met brede 12 inch luchtbanden en een stevig frame krijgt je kind de zekerheid die hij nodig heeft om te oefenen met fietsen. Het stuur is lekker breed en voorzien van een bijpassende beschermingspad. De handvatten geven voldoende grip aan kinderhandjes en het zadel is stevig en niet te glad. Zowel het zadel als het stuur zijn bovendien in hoogte verstelbaar zodat de Alpina Rider loopfiets een tijdje mee kan groeien met je kind! Yes, mijn eerste fiets!

Aanbiedingen

Normale prijs: 79,- euro

Nu: 50,- euro

Normale prijs: 79,- euro

Rijwielhuis Oomkens: veel meer dan een fietswinkel. Al meer dan dertig jaar service, kwaliteit en klanttevredenheid. Wij adviseren u graag als u een nieuwe fiets koopt of als uw fiets gerepareerd moet worden. Wij zijn een betrouwbare en kundige partner met meer dan dertig jaar ervaring. Kom gerust eens langs, we helpen u graag.

RIJWIELHUIS OOMKENS
Groningerweg 104
9766 TS  EELDERWOLDE

Copyright 2020 | Rijwielhuis Oomkens  |  Privacyverklaring