050 - 529 0300 info@oomkens.nl

Fietsreparatie

Onderhoud: regelmatig een servicebeurt voorkomt reparatie

Voorkomen is beter dan genezen. Het regelmatig onderhouden van uw fiets kan onverwachte en kostbare reparaties voorkomen. We raden daarom aan regelmatig langs te komen voor een servicebeurt. We kijken de fiets dan helemaal na op alle essentiële punten; zo weet u zeker dat u veilig fietst.

Uw fiets goed gerepareerd door Rijwielhuis Oomkens

Dankzij onze jarenlange ervaring (meer dan 30 jaar) met fietsen kunnen we praktisch altijd de juiste diagnose stellen. In onze moderne werkplaats kunnen we uw fiets herstellen zodat u weer tevreden op pad kunt.

Reparatie: snel en kundig

Natuurlijk kan het geburen dat er onverhoopt iets stuk gaat aan uw (elektrische) fiets. Heel vervelend, maar gelukkig kunnen wij dit snel voor u herstellen. En tegen een gunstig tarief, natuurlijk. We garanderen dat u binnen no time weer veilige fietskilometers kunt maken. Want fietsen is gezond!

Elektrische fietsen: onderhoud en reparatie

Het fietslandschap is in de afgelopen jaren nogal veranderd, met name door de populariteit van elektrische fietsen. Dat betekent ook dat op technisch gebied een en ander is veranderd. Daarom zijn wij continu in ontwikkeling en altijd op de hoogte van de laatste trends en toepassingen zodat u met (bijna) elke vraag of reparatie bij ons terecht kan.

Onderhoud van elektrische fietsen is extra belangrijk; het verhoogt de levensduur en voorkomt kostbare reparaties. Zo kunt u extra lang genieten van uw elektrische fiets en weet u zeker dat u veilig fietst. Wij raden daarom absoluut aan om uw elektrische fiets minstens één keer per jaar langs te brengen voor een servicebeurt. Bij een nieuwe elektrische fiets krijgt u de eerste servicebeurt trouwens van ons en ook nog eens korting op de twee volgende servicebeurten.

Normale prijs: 79,- euro

Rijwielhuis Oomkens: veel meer dan een fietswinkel. Al meer dan dertig jaar service, kwaliteit en klanttevredenheid. Wij adviseren u graag als u een nieuwe fiets koopt of als uw fiets gerepareerd moet worden. Wij zijn een betrouwbare en kundige partner met meer dan dertig jaar ervaring. Kom gerust eens langs, we helpen u graag.

RIJWIELHUIS OOMKENS
Groningerweg 104
9766 TS  EELDERWOLDE

Copyright 2020 | Rijwielhuis Oomkens  |  Privacyverklaring