050 - 529 0300 info@oomkens.nl

Nieuwe fietsen

Bent u op zoek naar een nieuwe (elektrische) fiets?

Mooi! Dan helpen we u graag. We zijn een trotse Gazelle Premium Dealer, een prachtig merk met veilige en kwalitatief uitstekende fietsen die jaren meegaan. Daarnaast hebben we fietsen van merken zoals Union en Alpina (kinderfietsen).

Een fiets is een investering voor meerdere jaren en moet precies passen bij uw wensen en uw budget. Daarom adviseren wij u graag. Neem gerust contact op of kom naar onze winkel in Eelderwolde, we vertellen u alles over ons aanbod nieuwe (elektrische) fietsen en uiteraard kunt u onze fietsen uitproberen. Mochten wij de fiets van uw keuze niet op voorraad hebben, dan regelen we dat u deze fiets alsnog kunt uitproberen.

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan maken wij de fiets helemaal rijklaar, gratis natuurlijk. Ook de eerste servicebeurt is gratis en krijgt u korting op de twee servicebeurten daarna.

Elektrische fietsen

Het aanbod van elektrische fietsen groeit snel en er is veel waar u bij aankoop op moet letten. Daarom raden wij aan om even langs te komen of contact op te nemen zodat we in alle rust kunnen adviseren welke elektrische fiets bij uw wensen en budget past. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van elektrische fietsen. U bent van harte welkom!
In Groningen heeft u ook de mogelijkheid om vrijblijvend alle electrische Gazelle fietsen te zien en te testen in het Experience center.

Normale prijs: 79,- euro

Rijwielhuis Oomkens: veel meer dan een fietswinkel. Al meer dan dertig jaar service, kwaliteit en klanttevredenheid. Wij adviseren u graag als u een nieuwe fiets koopt of als uw fiets gerepareerd moet worden. Wij zijn een betrouwbare en kundige partner met meer dan dertig jaar ervaring. Kom gerust eens langs, we helpen u graag.

RIJWIELHUIS OOMKENS
Groningerweg 104
9766 TS  EELDERWOLDE

Copyright 2023 | Rijwielhuis Oomkens  |  Privacyverklaring