050 - 529 0300 info@oomkens.nl

Fietsaccessoires

20200501 162202 scaled - Fietsaccessoires

Accessoires voor uw fiets?

Ook dan bent u bij ons aan het goede adres: onze winkel biedt u ruime keuze aan bijvoorbeeld fietstassen, fietskratjes, fietsmanden, fietsbellen, kwaliteitssloten, verlichting en regenkleding. En ook voor bijna alle fietsonderdelen kunt u bij ons terecht.

Weten of we iets op voorraad hebben? Bel dan gerust of kom gezellig langs. We kunnen heel veel producten bestellen, mocht het onverhoopt niet in huis zijn.

fietssleutels logo
Logo online sleutelservice NL

ALPINA RIDER LOOPFIETS 12"

"Maak je eerste meters met de Alpina Rider! Deze loopfiets zorgt ervoor dat je kind evenwicht, balans, het inschatten van afstand, snelheid en -ook heel belangrijk- remmen ontwikkelt. Dit is de perfecte opstap naar een echte fiets.

Met brede 12 inch luchtbanden en een stevig frame krijgt je kind de zekerheid die hij nodig heeft om te oefenen met fietsen. Het stuur is lekker breed en voorzien van een bijpassende beschermingspad. De handvatten geven voldoende grip aan kinderhandjes en het zadel is stevig en niet te glad. Zowel het zadel als het stuur zijn bovendien in hoogte verstelbaar zodat de Alpina Rider loopfiets een tijdje mee kan groeien met je kind! Yes, mijn eerste fiets! terugtraprem

rose

Normale prijs: 79,- euro

Nu: 50,- euro

Rijwielhuis Oomkens: veel meer dan een fietswinkel. Al meer dan dertig jaar service, kwaliteit en klanttevredenheid. Wij adviseren u graag als u een nieuwe fiets koopt of als uw fiets gerepareerd moet worden. Wij zijn een betrouwbare en kundige partner met meer dan dertig jaar ervaring. Kom gerust eens langs, we helpen u graag.

RIJWIELHUIS OOMKENS
Groningerweg 104
9766 TS  EELDERWOLDE

Copyright 2020 | Rijwielhuis Oomkens  |  Privacyverklaring